Hoelang duurt Battle Ready Class 002?

Er komen nogal wat vragen over de exacte duur van het evenement. Is het nu één dag of twee zoals aangegeven in het evenement en andere vragen in die trend. Vandaar dit artikel ter verduidelijking. 


Wij zetten de deuren van ons Battle Ready bootcamp open op vrijdagavond 31 augustus 2018. Wij adviseren zelfs om vanaf vrijdagavond aanwezig te zijn. Dit geeft de deelnemers de kans om elkaar wat beter te leren kennen bij een eventueel hapje en drankje die worden aangeboden aan zeer democratische prijzen. Wij geloven dat dit de eerste stap is om een beter team te worden: elkaar zonder druk leren kennen in een ontspannende sfeer. Verder zullen er enkele workshops (warrior breathing,...) gegeven worden die je ongetwijfeld de dag erop gaat kunnen gebruiken.  Ook kan je jouw materiaal verder in orde brengen zodat je de dag erop zeker alles bij de hand hebt.

Zaterdag ochtend zullen we dan zeer vroeg beginnen met een voedzaam ontbijt, materiaalcheck en/of verfrissende douche. Wij vragen aan diegenen die niet blijven overnachten ten laatste om stipt 06u 30 in trainingskledij op de grinder* gereed te staan. Batte Ready Class 002 zal ongeveer 12 uur duren. Gedurende deze tijd is er middagpauze voorzien en kan er naar gelang de inzet van de groep pauze gewonnen worden. Battle Ready zal ongeveer rond 18:00 uur eindigen. Hierna zullen groepsfotos genomen worden, en een medaille/diploma uitreiking. Daarna is iedereen vrij om te douchen en zich op te frissen. Voor het avondeten kan je ook hier een lekkere spaghetti aankopen om je lichaam terug te voeden. 's Avonds kan je nog wat napraten met andere kandidaten en zetten we onze bar weer open. Wij zullen zaterdagavond rond 22u de deuren van Battle Ready dichtdoen en hopen dat wij een groep mensen een levensveranderende gebeurtenis hebben mogen laten meemaken. Hooyah!

*Grinder: betonnen of geklinkerd plein waarop de PT plaats zal vinden.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Meet the Drill Instructor: Ivano Turelinckx

Battle Ready prep: Workout of the day