Battleready class 002: Wat kan ik verwachten?

Wat is Battle Ready?

Battle Ready is niet de zoveelste obstakel race. Battle Ready is een evement voor mensen die klaar zijn voor verandering in hun leven. Battle Ready is misschien mee één van de zwaarste uitdagingen die je ooit gaat meemaken.

Op 31 augustus en 1 september zal Chiro Gust te Kessel omgetoverd worden tot een Navy Seal bootcamp. Ijsbaden, watersproeiers, schreeuwende drill instructeurs, zand en vooral kandidaten die tot het uiterste willen gaan. Het doel is duidelijk: het wegnemen van je zelf-opgelegde limieten en het vergroten van je capaciteiten als atleet en als mens. Dit doen we aan de hand van geteste en bewezen technieken.  Battleready is dan ook enkel voor diegenen die klaar zijn om een intense fysieke uitdaging aan te gaan en klaar zijn voor verandering. Onze coaches zullen je naar je fysieke limieten brengen, bouwen op je kracht en je minder sterker kanten blootleggen. Battle Ready is geen hersenloze fysieke beatdown: alles is perfect georchestreerd om je naar de juiste tools te gidsen die je nodig hebt om dit evenement en alle andere uitdagingen te overwinnen. Dit om persoonlijke groei, elite niveau teamwork en authentiek leiderschap te stimuleren.

Vrijdagavond zetten wij de deuren van ons bootcamp open, kandidaten kunnen dan iets drinken en kennis maken met elkaar. Vervolgens kunnen ze een plek in een van de slaapzalen zoeken (voor diegenen die niet vanaf vrijdag aanwezig kunnen zijn raden wij aan zaterdag vanaf 6u 30 op het terrein aanwezig te zijn). 

Zaterdagochtend 1 september begint het evenement na een gezond en voedingsrijk ontbijt. Dit zal tot ongeveer 18 uur duren, er zullen voldoende pauzes en lunch voorzien zijn waarbi kandidaten zich kunnen opfrissen. Voor diegenen die Battle Ready succesvol voltooid hebben zal er een eind ceremonie voorzien zijn waar de medailles en diploma's uitgereikt zullen worden. Tenslotte bestaat de mogelijkheid om in onze bar nog iets te drinken om vervolgens de reis huiswaarts aan te vatten. Wij raden dan ook ten sterkste aan om een chauffeur te voorzien, wegens de extreme aard van ons evenement zal u ongetwijfeld uitgeput maar euforisch zijn.



Reacties

Populaire posts van deze blog

Meet the Drill Instructor: Ivano Turelinckx

Battle Ready prep: Workout of the day