Waarom Battle Ready?


De groeiende populariteit van obstakel races zoals de Spartacus Run, Spartan Race, Titan Run,… is te danken aan talloze sporters die steeds hun eigen grenzen willen verleggen en zichzelf telkens opnieuw overwinnen. Met deze gedachte in het achterhoofd komt Spartiates VZW met een nieuw concept op de proppen: Battle Ready ofwel beleef één dag in een Special Forces opleidingskamp. 


Inderdaad, u hebt dat goed gelezen: Battle Ready biedt u de mogelijkheid aan om één dag lang de opleiding van een Navy Seal te beleven. 



U bepaalt zelf wanneer het genoeg is, 1 trek aan de bel en het is afgelopen met briesende drill instructeurs, watersproeiers, koudwaterbaden, zand, rook, afleidende geluiden,… Aan u dus om vol te houden tot het einde van de dag. De magische woorden: “Battle Ready secured” zullen dan ook als muziek in de oren klinken voor diegenen die niet opgegeven hebben. Voor hen volgt er nog een ceremonie waarin iedereen die het evenement succesvol voltooid heeft een medaille en diploma krijgt. 

Daarnaast is er ook de mogelijkheid om samen met de andere kandidaten te verbroederen met een drankje en een lekkere spaghetti tegen democratische prijzen.

Het aantal plaatsen is beperkt tot 50, dit is om ervoor te zorgen dat elke kandidaat die meedoet kan ‘genieten’ van de optimale Battle Ready experience. Dit zorgt er ook voor dat we optimaal kunnen inzetten in het teamgevoel. Want Battle Ready draait niet enkel om het individu maar ook om het team. Dit maakt dat het geen hersenloze fysieke beatdown is, integendeel: elk deel is bewust georchestreerd om persoonlijk leiderschap, werken in een team, werken onder stress, snelle beslissingen nemen,…  te stimuleren.




Wij raden aan uw tickets te reserveren via onze app op eventbrite. Nadat u uw ticket besteld heeft zal u van ons de nodige documenten toegestuurd krijgen. Nadat wij deze ontvangen hebben is uw inschrijving volledig voltooid en kijken wij er naar uit om u 31 augustus / 1 september te mogen ontvangen in ons bootcamp te Nijlen. 

Hooyah!!!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Meet the Drill Instructor: Ivano Turelinckx

Battle Ready prep: Workout of the day